× историята ×Адро бе едно обикновено планинско градче, сгушено в сините, заскрежени хребети, вълнувано от потайни студени ветрове, слизащи от непристъпните върхове нощем.В планинските дебри се криеше пещера, скрита зад малинаци и розови храсти. Една нощ мрачния масив оживя. Небесата се обагриха в пурпурно, а звездите угаснаха. Печално запя северняка.
Вход

Забравих си паролата!

× старите богове ×Пролятата монаршеска кръв събуди, онова, което спеше в планините на Адро.В пещерата от векове спяха три легенди, застинали във времето в гранитна статуя. Преданията, с които някога старците хранеха своите внуци бяха вече будни. Онова, което людете считаха за езическо поверие бе придобило съвсем реални и плътски форми. Първо от летаргията се надигна Немесис, горящ от нестишимата нужда от възмездие. Последва го Дамарис -жаждата справедливата и нужна революция, сетне се пробуди и Сепфора- тихото примирени и опрощение.
Latest topics
×диктаторът×Двореца се тресеше от злокобен глъч. Песента на неуморни шпаги звънеше из коридорите, гръмовните баритони на пушките разклащаха кристалните полилеи.От тронната зала се донесе сподавен крик и царската кръв потече по белия мрамор, вплитайки се в жилките му, пробивайки чак до земните недра. Алдред-Ал Ноар победоносно се отпусна върху окървавения престол с въздишка.

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Яну 26, 2014 10:39 ampast and present... / преди месец / Alexa and Sephora

Go down

past and present... / преди месец / Alexa and Sephora Empty past and present... / преди месец / Alexa and Sephora

Писане by Alexa Ren on Чет Яну 23, 2014 8:26 pm

"Важното беше да намериш смисъл в живота така ще ти става все по-лесно..." Все това повтаряше майката на Алекса, когато имаха някакво затруднение. Но от доста време насам на нея й беше доста лесно и без някаква определена цел. Просто се спуска по течението и всичко си идва на място. Не хабиш усилия да намисляш цел, а после и цял план с които да достигнеш до нея.
Александрия сигурно беше на третото питие когато спомените от миналото започнаха да се преплитат с мислите от настоящето й. Не беше пияна, не още. Просто нямаше какво друго да занимава мислите й освен миналото. Може би беше време да си намери хоби, което да й отвлича вниманието. Или пък втора работа... Не опцията половинка беше зачертана. Никога не се чувствала добре с хора, които искаха да се сближат с нея. Имаше един-двама близки приятеля в училище, където всичко беше по-просто, но след смъртта на майка си тя побягна. А после се върна, като част от узорпаторите...
Отпи още една глътка от питието си. От толкова висене и пиене на алкохол по баровете вече беше свикнала с вкуса на алкохола. Не, не си мислете, че беше пияница. Пиеше за да забрави и то само и единствено, когато можеше през останала част беше заета.
Alexa Ren
Alexa Ren

Брой мнения : 11
Join date : 17.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

past and present... / преди месец / Alexa and Sephora Empty Re: past and present... / преди месец / Alexa and Sephora

Писане by sephora. on Съб Яну 25, 2014 6:45 pm

- Не мислиш ли, че е грях красиво момиче като теб да пие? – попита, приближавайки се плавно към непознатата. Наблюдаваше я от известно време. Момичето се отличаваше сред мъжете в бара. Стар, миризлив бар със задушевна обстановка – твърде много напомняше на малките кръчми, които помнеше от едно време. Светът изглеждаше далеч по-променен отколкото бе очаквала, но бе нормално; никой нямаше да я чака нея. Сепфора поклати глава, когато празната чаша бе поднесена към нея. Предпочиташе да запази съзнанието си чисто, а и не можеше да се довери на нещо, което не познаваше. Всички тези бутилки и техните маркови етикети бяха нещо ново за нея и тя се удивляваше единствено от шарените надписи. Защо просто не можеше да се слее с тълпата както братята си? Те не изглежда да имаха проблем с алкохола, нито с хилядите новости, които бяха плъзнали по време на техния необезпокояван сън. Поне не гледаше тъпо, когато човек изтърсеше, че все едно е излязъл от пещера в такова отношение, защото едва ли не тя бе направила точно това. Все още помнеше глинени амфори, пълни с домашно вино на подобна обстановка, от което дори и тогава не опитваше.
- Извинявай.. Това не прозвуча както трябва. – допълни едва когато осъзна колко грешно звучеше изреченото. Това бяха думи, които един мъж би употребил с надеждата да я вкара в леглото си. И все пак си оставаше действителното намерение да попита именно това без някакви скрити намерения. Не разбираше какво би принудило момиче като непознатата да се заседи на такова място, сама, да си поръча нещо и да го пие бавно. Вероятно чакаше някой, но Сепфора я наблюдаваше вече половин час и никой не бе отишъл при нея. При втората поява на чашата пред нея тя все пак склони да поръча нещо и почти на мига сбърчи нос след като отпи. Това определено имаше интересен вкус, каквото и да бе…
sephora.
sephora.
Admin

Брой мнения : 25
Join date : 17.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

past and present... / преди месец / Alexa and Sephora Empty Re: past and present... / преди месец / Alexa and Sephora

Писане by Alexa Ren on Съб Яну 25, 2014 7:51 pm

Думите на момичето пред Алекса искрено я изненадаха и я накараха да повдигне едната си вежда от изумление. Беше красива и не приличаше на момиче, на което й харесва да се намира по такива барове. Не само не й харесваше, но и не й отиваше. Тогава видя странната аура, която се виеше около нея. Понякога аутизмът си имаше и своите предимства.
Аурата беше златисто-бяла. Цветове на божественото и мирът. Веднага можеше да се сети кой се намираше пред нея. Може би беше тук за да търси последователи. Едва ли щеше да ги намери на място като това, но явно още не беше разбрала този свят, в които се е пробудила.
- Така е, но какво може да се очаква от божество, което спало над хиляда години.
Да често правеше така. Директноста й беше в кръвта и сякаш никога не беше чувала думата деликатност. И въпреки че доста хора се оплакваха от това така й не се промени.
Отпи отново от своята чаша след като Сепфора отпи от своята и се намръщи. Сигурно й беше странно интересно. И тя беше така когато за пръв път вкуси алкохол. С времето тя щеше да свикне.
- Не разбирам какво прави тук човек, като теб - каза спонтанно Али. О
Alexa Ren
Alexa Ren

Брой мнения : 11
Join date : 17.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

past and present... / преди месец / Alexa and Sephora Empty Re: past and present... / преди месец / Alexa and Sephora

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите