× историята ×Адро бе едно обикновено планинско градче, сгушено в сините, заскрежени хребети, вълнувано от потайни студени ветрове, слизащи от непристъпните върхове нощем.В планинските дебри се криеше пещера, скрита зад малинаци и розови храсти. Една нощ мрачния масив оживя. Небесата се обагриха в пурпурно, а звездите угаснаха. Печално запя северняка.
Вход

Забравих си паролата!

× старите богове ×Пролятата монаршеска кръв събуди, онова, което спеше в планините на Адро.В пещерата от векове спяха три легенди, застинали във времето в гранитна статуя. Преданията, с които някога старците хранеха своите внуци бяха вече будни. Онова, което людете считаха за езическо поверие бе придобило съвсем реални и плътски форми. Първо от летаргията се надигна Немесис, горящ от нестишимата нужда от възмездие. Последва го Дамарис -жаждата справедливата и нужна революция, сетне се пробуди и Сепфора- тихото примирени и опрощение.
Latest topics
×диктаторът×Двореца се тресеше от злокобен глъч. Песента на неуморни шпаги звънеше из коридорите, гръмовните баритони на пушките разклащаха кристалните полилеи.От тронната зала се донесе сподавен крик и царската кръв потече по белия мрамор, вплитайки се в жилките му, пробивайки чак до земните недра. Алдред-Ал Ноар победоносно се отпусна върху окървавения престол с въздишка.

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Яну 26, 2014 10:39 amfear is the mind-killer. [Rhia]

Go down

fear is the mind-killer. [Rhia] Empty fear is the mind-killer. [Rhia]

Писане by rhiannon reaney. on Съб Яну 25, 2014 9:58 pm

Rhiannon Reaney
Дезертьор.
Предател.
Изменник.
Запознати ли сте с притчата за жабата и скорпиона? Онази, в която един скорпион моли една жаба да го пренесе през реката. Жабата не искала скорпиона да я ужили докато плува, но той я убедил, че няма да стори подобно нещо, тъй като така и двамата щели да се удавят. Но по средата на реката скорпионът все пак ужилил жабата.
Съжалявам. Просто ми е в природата.
"It is better we should both perish than that my enemy should live."
Някога вярваше, че това бе за нея, че бе намерила своята ниша. Беше благодарна за времето, прекарано сред редиците на Черната милиция. Защото колкото и банално да звучеше, този ù опит наистина я кали; превърна я в хищник, вместо в поредната жертва.
После си даде сметка, че нищо нямаше да се промени, независимо коя страна подкрепяше. Диктатура или монархия, накрая бе все едно и също. Затова и реши да последва съвестта си, както и онази жажда за мъст.
Дезертьор.
Предател.
Изменник.
Бащата на Рианън служеше на царя, накрая дори даде живота си за него. Начинът, по който отгледа дъщеря си - напълно в духа на военно обучение, ù оставяше единствено възможността да стане милиционер. Без значение дали го искаше или не. Такива бяха способностите ù, такова бе бъдещето ù.
Ала постепенно започнаха да се надигат вълнения, гражданското недоволство растеше.
Дезертьор.
Предател.
Изменник.
Сега Рианън Рийни размишляваше за последиците от своите действия, за страховете, пред които трябваше да се изправи и колко много се бе видоизменил мирогледа ù.
Последиците? Ако от Черната милиция я откриеха щяха да я погнат като освирепели животни и макар да имаше късмет предния път, кожата ù бе разкрасена с някой друг белег или два.
Страховете? Боеше се да попадне на свой познат от милицията, боеше се от правосъдието. Бе наясно със съдбата на бунтовниците, на дезертьорите.
Ала страхът бе само в съзнанието на човек и Риа щеше да се изправи срещу своя, да го овладее.
And when it has gone past, there will be nothing.
Only I will remain.
22 y/o | бунтовник | Saoirse Ronan
©
rhiannon reaney.
rhiannon reaney.

Брой мнения : 19
Join date : 22.01.2014

Вижте профила на потребителя http://shadowhunterslegacy.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

fear is the mind-killer. [Rhia] Empty Re: fear is the mind-killer. [Rhia]

Писане by !!!Nemesis on Съб Яну 25, 2014 11:21 pm

Welcome!!
!!!Nemesis
!!!Nemesis
Admin

Брой мнения : 33
Join date : 18.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите