× историята ×Адро бе едно обикновено планинско градче, сгушено в сините, заскрежени хребети, вълнувано от потайни студени ветрове, слизащи от непристъпните върхове нощем.В планинските дебри се криеше пещера, скрита зад малинаци и розови храсти. Една нощ мрачния масив оживя. Небесата се обагриха в пурпурно, а звездите угаснаха. Печално запя северняка.
Вход

Забравих си паролата!

× старите богове ×Пролятата монаршеска кръв събуди, онова, което спеше в планините на Адро.В пещерата от векове спяха три легенди, застинали във времето в гранитна статуя. Преданията, с които някога старците хранеха своите внуци бяха вече будни. Онова, което людете считаха за езическо поверие бе придобило съвсем реални и плътски форми. Първо от летаргията се надигна Немесис, горящ от нестишимата нужда от възмездие. Последва го Дамарис -жаждата справедливата и нужна революция, сетне се пробуди и Сепфора- тихото примирени и опрощение.
Latest topics
×диктаторът×Двореца се тресеше от злокобен глъч. Песента на неуморни шпаги звънеше из коридорите, гръмовните баритони на пушките разклащаха кристалните полилеи.От тронната зала се донесе сподавен крик и царската кръв потече по белия мрамор, вплитайки се в жилките му, пробивайки чак до земните недра. Алдред-Ал Ноар победоносно се отпусна върху окървавения престол с въздишка.

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Яну 26, 2014 10:39 amToday you are one, tomorrow another... Lorain Moor

Go down

Today you are one, tomorrow another... Lorain Moor Empty Today you are one, tomorrow another... Lorain Moor

Писане by Loraine Moor on Нед Яну 26, 2014 2:16 amToday you are one, tomorrow another... Lorain Moor Tumblr_myukd02EWZ1qd7fc3o8_250


Loraine Moor | 23 | Недосегаема | Natalie Dormer
Имате ли представа какво е да заспиш един и да се събудиш съвсем друг? Не, нямам предвид загуба на паметта или някакъв друг недъг в мозъчната кутия. Става въпрос за нещо много по – просто, но нека започнем от начало, за да се разясни на всички и няма объркване.
Да израснеш в свят на разкош и блясък… Мечтата на всяко едно момиче. Е, Лора бе получила точно това. Родена в богат род, намиращ се в близки отношения с краля, тя бе отгледана в най-добрите условия. Бе обличана като принцеса и бе присъствала на балове и всякакви подобни мероприятия. Беше забавно… първите няколко години. Но обществото, към което принадлежеше тя ѝ налагаше окови, който щеше да носи до живот, а какво жадува една млада душа най-много – свобода.
Свободата, обаче, за Лора бе само една мечта, едно желание, което никога нямаше да се осъществи. Тя беше просто за показ и си оставаше в клетката с никакъв изход. Съвсем скоро щяха да я омъжат и от нея нямаше да се изисква нищо повече от това да си отглежда децата и да се наслаждава на живота си. Да, но подобно бездействие не беше в кръвта на госпожица Уайтмор. Веднъж надживяла годините на принцеса, бяха дошли годините на романи. Романи пълнещи главата ѝ с глупости по мнение на майка ѝ. Глупости като самостоятелност и приключения, които най-безцеремонно ѝ бяха забранени. Това само по себе си ги правеше толкова по-примамливи.
Баща ѝ ѝ бе позволил да взима уроци по езда и фехтовка, но това бе всичко. Всичко останало бяха чаени партита и поддържане на фасадата на истинска дама – кротка и мила като агънце. До бунта. Тогава всичко бе отишло по дяволите. Кралят беше паднал, а на негово място бе застанал узурпатор, който жадуваше властта. Семейството ѝ бе попаднало в разгара на битката и всички бяха загинали. Едно момиче бе закарано в болница все още дишащо, но на прага на смъртта.
Една седмица. Толкова ѝ бе трябвало да се събуди от кома. Една седмица и всичко като че ли бе утихнало. Но всъщност бе точно обратното. Нов крал, а срещу него изправени три божества, всяко със собствена армия, със собствени идеали. А тя… тя бе свободна. Не принадлежеше към нищо. Хората като че ли бяха забравили въобще за съществуването ѝ, а нея това я устройваше напълно.
Може би заради състоянието си по време на пробуждането на божествата, Лора не бе попаднала под магическото им влияние и не принадлежеше към никоя от групите им. Най –после бе получила свободата, която винаги изглеждаше на светове от нея. Веднъж изписана от болницата, тя смени името си на Лорейн Мур и загърби миналото си, погребвайки завинаги Лора Уайрмор.

Loraine Moor
Loraine Moor

Брой мнения : 4
Join date : 23.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Today you are one, tomorrow another... Lorain Moor Empty Re: Today you are one, tomorrow another... Lorain Moor

Писане by - damaris. on Нед Яну 26, 2014 7:54 am

Добре дошла!

_________________
I'm just the god of everything else
I put holes in everything else."New God Flow," fuck everything elseA hot temper, matched with a cold killer I came aboard for more than just to rhyme with him
Today you are one, tomorrow another... Lorain Moor Tumblr_mzuqppyU0g1suzvtso3_250
- damaris.
- damaris.
Admin

Брой мнения : 158
Join date : 17.01.2014

Вижте профила на потребителя http://badkarmarpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите