× историята ×Адро бе едно обикновено планинско градче, сгушено в сините, заскрежени хребети, вълнувано от потайни студени ветрове, слизащи от непристъпните върхове нощем.В планинските дебри се криеше пещера, скрита зад малинаци и розови храсти. Една нощ мрачния масив оживя. Небесата се обагриха в пурпурно, а звездите угаснаха. Печално запя северняка.
Вход

Забравих си паролата!

× старите богове ×Пролятата монаршеска кръв събуди, онова, което спеше в планините на Адро.В пещерата от векове спяха три легенди, застинали във времето в гранитна статуя. Преданията, с които някога старците хранеха своите внуци бяха вече будни. Онова, което людете считаха за езическо поверие бе придобило съвсем реални и плътски форми. Първо от летаргията се надигна Немесис, горящ от нестишимата нужда от възмездие. Последва го Дамарис -жаждата справедливата и нужна революция, сетне се пробуди и Сепфора- тихото примирени и опрощение.
Latest topics
×диктаторът×Двореца се тресеше от злокобен глъч. Песента на неуморни шпаги звънеше из коридорите, гръмовните баритони на пушките разклащаха кристалните полилеи.От тронната зала се донесе сподавен крик и царската кръв потече по белия мрамор, вплитайки се в жилките му, пробивайки чак до земните недра. Алдред-Ал Ноар победоносно се отпусна върху окървавения престол с въздишка.

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Яну 26, 2014 10:39 amYour Home Is Where Your Heart Aches

Go down

Your Home Is Where Your Heart Aches Empty Your Home Is Where Your Heart Aches

Писане by Alina Grace on Пон Фев 17, 2014 7:44 pm

Alina Grace (Алена Грейс)

Astrid Berges-Frisbey18Rebel

Your Home Is Where Your Heart Aches Tumblr_m5djw63Udq1qdvdylo1_500

Самата етимология на името (светъл, красив) е достатъчна, да опише младата девойка. Грижлива, пламенна, култивирана - най-отличителните положителни черти в характера й. Обича силно, особено тези, които са й наистина близки. Срамежлива, плаха и интровертна личност. Интелигентна е и въпреки плахата й природа Алена винаги отстоява своето мнение в разговорите, които води, въпреки че повечето мъже са твърде фокусирани върху красотата й отколкото думите й. Докато се учи да използва това като предимство, Грейс иска хората да гледат на нея като нещо повече от хубаво лице. Понякога, обаче, Алена може да бъде пълна противоположност на себе си. От тиха и спокойна, може да стане агресивна, непокорна и непредсказуема. Това, разбира се, се случва изключително рядко и в определени ситуации.
Но миналото на това изящно създание не е никак щастливо и красиво. Малко след раждането, тя е отнета от родителите си. Малка и беззащитна, Алена е оставена на произвола на съдбата. Но все пак късметът й се усмихва. Девойчето е намерено от бунтовник, който на драго сърце решава да се грижи за нея. Израснала сред хора със свободна воля и дух, момичето започва да изгражда идеали и цели сходни с тези на сънародниците си. Превръща се в един истински бунтовник, макар и от по-мълчаливите. По време на бунта, Грейс е била твърде малка, за да разбере значението на цялото това събитие, а и в последствие не проявява огромен интерес. За нея има само една важна цел - да открие истинските си родители. Въпреки че приема бунтовниците като семейство и гледа с уважение към лидера (дори го приема като неин баща), Алена не може да се примири с въпросите, които винаги изплуват в съзнанието й, относно истинското й семейство. Решена да получи отговори, девойката поема по свой собствен път и търси начин да получи желаното.
Alina Grace
Alina Grace

Брой мнения : 1
Join date : 17.02.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите